Er is een aanvang gemaakt om onze website en onderdelen daarvan naar een ander platform te brengen.

Als eerste zullen de beide zogenaamde blogs onderhanden genomen worden. Wat merkt u er van? Het onderdeel “Laatste Nieuws” proberen we gedurende de werkzaamheden voor de lezers zo min mogelijk hinder op te laten leveren. Het onderdeel “Evenementen, Nieuwsbrief en Clubblad” is iets ingewikkelder omdat daar i.v.m. privacy regels (AVG) met beveiliging van de inhoud rekening gehouden moet worden. Hierdoor zal het aanmelden op een andere manier plaats gaan vinden. Er dient bijvoorbeeld door de gebruiker zelf toegang en een wachtwoord aangemaakt te worden.

Dit is uw kans om wensen en opmerkingen aan ons Webmasters Eric en Joop kenbaar te maken en wie weet zijn uw aanbevelingen in de toekomst op onze website en blogs te herkennen. Een mailtje naar webmaster@wsv-ijsselmonde.nl en we gaan met uw aanbevelingen aan de slag. Voor degene die als schrijver al een toegang hebben tot het “Laatste Nieuws” of “Evenementen, Nieuwsbrief en Clubblad” , veranderen de toegangen niet. De enige wijziging is dat U in een andere omgeving terecht, dat zal er even vreemd uit zien maar went direct.

Dit scherm krijgt u om u te registreren of aan te melden. Niet op deze pagina maar wanneer u in wilt loggen om een bericht achter te laten.

Een ieder heeft per email een link toegestuurd gekregen waarin een Username(gebruikersnaam) en een Password (wachtwoord) is aangemaakt.

Dit wachtwoord kunt U zelf bij aanmelden wijzigen in een voor U gemakkelijk te onthouden persoonlijk wachtwoord. Veel succes met aanmelden bij uw persoonlijke leden site.

U kunt een wachtwoord opvragen door aan te geven dat u uw wachtwoord vergeten bent. Vul dat uw e-mail adres in (dat bij ons bekend is) en u ontvangt een nieuw wachtwoord.

Met vriendelijke groet,

Uw webmasters