Er is een aanvang gemaakt om onze website en onderdelen daarvan naar een ander platform te brengen.

Als eerste zullen de beide zogenaamde blogs onderhanden genomen worden. Wat merkt u er van? Het onderdeel “Laatste Nieuws” proberen we gedurende de werkzaamheden voor de lezers zo min mogelijk hinder op te laten leven. Het onderdeel “Evenementen, Nieuwsbrief en Clubblad” is iets ingewikkelde omdat daar i.v.m. privacy regels (AVG) met beveiliging van de inhoud rekening gehouden moet worden. Hierdoor zal het aanmelden op een andere manier plaats gaan vinden. Er dient bijvoorbeeld door de gebruiker zelf toegang en wachtwoord aangemaakt te worden.

Dit is uw kans om wensen en opmerkingen aan ons Webmasters Eric en Joop kenbaar te maken en wie weet zijn uw aanbevelingen in de toekomst op onze website en blogs te herkennen. Een mailtje naar webmaster@wsv-ijsselmonde.nl en we gaan met uw aanbevelingen aan de slag. Voor degene die als schrijver al een toegang tot het “Laatste Nieuws” of “Evenementen, Nieuwsbrief en Clubblad” veranderen de toegangen niet alleen komt u in een andere omgeving terecht, dat zal even vreemd aanzien.

Dit scherm krijgt u om u te registreren of aan te melden. Niet op deze pagina maar wanneer u in wilt loggen om een bericht achter te laten.

Aan de beveiliging van “Evenementen, Nieuwsbrief en Clubblad” wordt nog gewerkt daardoor is aanmelden nog niet mogelijk voor niet geregistreerde leden.